just add plants mini biotoop
0 Reviews | Review toevoegen

Jouw Terrarium Met het 'Just add plants' pakket heb je alle basismiddelen in handen om je eigen terrarium te maken. Inclusief 2 leuke mini plantjes.Een cadeau met een persoonlijke touch

€ 26,99
Prijs stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Just add Plants!

Een groen stukje natuur in huis. Wie geniet er nou niet van? In een ecosysteem volg je hoe de plantjes zich ontwikkelen. Dat is niet alleen mooi om te zien maar ook erg leerzaam voor jong en oud. 

Met ‘Just add Plants’ heb je alle basis middelen om een terrarium te maken. Het enige wat er nog toegevoegd moet worden is je eigen creativiteit in de vorm van plantjes, ‘Just add Plants’! 

Maar voeg eventueel ook andere elementen toe zoals mos, hout of stenen als extra aankleding.

De glazen pot is 30 cm hoog en gemaakt van 100% gerecycled glas. Met een diameter van 19 cm heb je de ruimte om je creatievitiet de vrije loop te laten. Met de kurk erop krijg je een gesloten ecosysteem en zal het vocht een waterkringloop vormen.

Met de 4 bodemmaterialen kan je de bodem mooi in laagjes opbouwen. Dit is niet alleen decoratief maar zoorziet het water van mineralen en zorgt voor de filtering van het water voor gezonde wortels.

Het informatieblad bevat de basis informatie voor een terrarium en de gebruiksaanwijzing met simpele stappen voor een mooi resultaat.

Inspireer je klanten met leuke voorbeelden. Zet plantjes en andere materialen naast de ‘Just add Plants’ pakketten en laat de klant kiezen wat voor een minilandschap ze gaan maken. 

 

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.