Woonaccessoires

Bij ons kan je ook terecht voor trendy woonaccesoires, buiten de collectie die wij in de winkel hebben staan is het mogelijk om alles voor je te bestellen en is dit met een paar dagen binnen. Alle woonaccessoires worden binnen Nederland verzonden.

 

 Woodwick

Geurkaarsen van WoodWick, de manier om gezelligheid in huis te brengen. De fraai vormgegeven geurkaarsen hebben een houten lont die knispert terwijl hij brand. Bij Sterbloem hebben wij een breed assortiment aan geuren en varianten WoodWick kaarsen. Verwen je zintuigen met deze geweldige producten. 

Fidrio glaswerk

De Fidrio Exclusive Collection producten zijn ontworpen door ambachtelijke glasblazers van over de hele wereld en worden exclusief voor Fidrio geblazen. Omdat onze producten worden geblazen in houten mallen, creëren de glasblazers steeds weer een uniek stuk, iedere keer anders van vorm, kleur en afmeting.En niet alleen de vazen voor bloemen maar ook voor glazen producten die sfeer verhogend werken in een interieur.

Ashleigh & Burwood 

De Fragrance Lamp vernietigt ongewenste geurtjes, zuivert en reinigt de lucht in de omgeving en laat daarna uw favoriete geur van Ashleigh & Burwood in de ruimte achter.Alle woonaccessoires worden binnen Nederland verzonden.

.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.