Bloementaartjes
Bloementaart bestellen

Een bloementaart,één van onze specialiteiten. Een bloementaart leuk voor iederen gelegenheid van verjaardag tot huwelijk bij elk feestje hoort een bloementaart. Vrolijk gestoken in diversen kleuren seizoensbloemen, zeer mooi en 0 calorieën.

Bloementaart bezorgen in Amsterdam en omstreken.

Wat is er nou leuker dan een mooi boeket te ontvangen? Wij kunnen niet wachten om jou te helpen met het versturen van een leuke verassing. Met ruim dertig jaar ervaring staat ons vakkundig personeel te springen om er wat moois voor jouw van te maken. Dit is namelijk wat wij het liefste doen. Al onze boeketten worden door eigen bezorgdienst persoonlijk afgeleverd. Mocht het nou het geval zijn dat er niemand thuis is? Dan kijken wij of de buren het in ontvangst willen nemen, of we gaan op een later moment nog een keer langs. 

Ruim assortiment verse snijbloemen
Voor elk seizoen hebben wij een divers assortiment verse snijbloemen. Dit om er voor te zorgen dat er altijd iets is dat jouw bevalt. Mocht er iets specifieks zijn waar je naar zoekt, laat het gerust even weten. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. bloementaartjes wij bakken ze elke dag vers.

 Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Bloementaart

Bloementaart van 22cm doorsnede gestoken met vrolijke seizoensbloemen in diversen kleuren. Leuk voor iedere gelegenheid en 0 calorieƫn.

19,95

visibility

Bloementaart groot

Bloementaart groot 30cm doorsnede gestoken met vrolijke seizoensbloemen in diversen kleuren. Leuk voor iedere gelegenheid en 0 calorieƫn.

29,95


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies