Afhaalbloemen
Betaling Afhaalbloemen
0 Reviews | Review toevoegen

Via dit product kun je de bloemen die je telefonisch of via een andere manier bij ons in de winkel hebt besteld betalen. Dit alles om op een verantwoorde manier nog steeds bloemen te kunnen leveren.

€ 15,00
Prijs stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Heb je via de telefoon of op een andere manier een afspraak gemaakt om bij ons in de winkel bloemen af te halen? Dan is deze link voor jou, dit is namelijk de betaallink om deze bestelling te betalen. Om het contact zo veel mogelijk te vermijden en om op een verantwoorde manier de bestelling af te kunnen ronden wordt deze hier betaald. Bij het product kun je een aantal prijzen kiezen, kies het bedrag dat overeen komt met de bestelling die je hebt geplaatst. Zorg er vervolgens voor dat je in het afrekenproces  ''Afhalen" selecteert, dit om mogelijke bezorgkosten te vermijden. Laat mogelijk in de opmerkingen nog even de via de telefoon afgesproken tijd weten. 

Heeft u nog niet telefonisch een afspraak gemaakt om bloemen af te halen, maar zou u dat wel graag willen? Neem dan even telefonisch contact op met de winkel op 020-6311418.

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.